
Valkosipulivoi
noin 150 g voita
3 valkosipulinkynttä
nippu persiljaa
ripaus suolaa
Valkosipulietanoissa tärkeimmässä roolissa ei itseasiassa ole ne etanat, vaan se valkosipulivoi, joka antaa etanoille makua. Yleensä teen valkosipulivoita reilusti, koska itsetehty valkosipulivoi on vaan niin hyvää ja jos sitä jää etanoista yli, tulee se taatusti syödyksi ilman etanoitakin ;) Sekoita voi ja hienonnettu persilja. Purista valkosipulit sekaan ja mausta ripauksella suolaa. Voit myös sekoittaa koko setin tehosekoittimessa. Valuta etanat ja laita ne etanapannuihin (tai pieniin uunivuokiin), nostele valkosipulivoita päälle ja paista 250 asteisessa uunissa noin 10 minuuttia. Tarjoile vaalean leivän kanssa.
Ei kommentteja:
Lähetä kommentti