maanantai 8. helmikuuta 2010

Kanttarellipasta

n.3 dl pakastettuja kanttarelleja
2 pientä sipulia
2 ½ dl kermaa
3 rkl parmesanraastetta
1-2 tl suolaa
1-2 tl valkopippuria
n.200 g pastaa

Sulata sienet. Kuori ja pilko sipulit. Kuullota sipulit voissa pannulla ja lisää sienet, kerma, valkopippuri, suola ja parmesanraaste. Kiehauta ja tarkista maku. Lisää suolaa tai valkopippuria tarvittaessa. Keitä pasta pakkauksen ohjeen mukaan. Sekoita sienikastike pastan joukkoon ja laita tarjoiluastioihin. Koristele parmesanraasteella ja tuoreilla yrteillä. Pastasta riittää kaksi isoa annosta tai neljä pienempää annosta.

Pastan voi tehdä myös muista sienistä. Itse päädyin kanttarelleihin, koska pakastin on jostain kumman syystä täyttynyt liikaa ja sitä piti tyhjentää - ja kun tein sieltä kanttarelli löydön, oli se minusta aika hyvä vaihtoehto :)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...