noin 200 g pastaa
valmista pestokastiketta
Keitä pasta pakkauksen ohjeen mukaan. Valuta vesi pastasta ja sekoita pestokastike pastan sekaan. Pestokastiketta riittää alla olevan ohjeen mukaan kahteen isompaan annokseen tai neljään alkupala annokseen.
Pestokastike
1 dl pinjansiemeniä
2-3 valkosipulinkynttä
1 ruukku tuoretta basilikaa
1 dl oliiviöljyä
1 dl raastettua parmesanjuustoa
suolaa
Paahda pinjansiemenet pannulla. Kuori ja pilko valkosipulit. Sekoita monitoimikoneessa valkosipulit, pinjansiemenet ja basilika. Mausta seos ripauksella suolaa. Lisää parmesanraaste ja oliiviöljy ja jatka sekoittamista hetken aikaa. Pestokastike on todella valkosipulista, joten vähennä valkosipulin määrää tarvittaessa.
Rangpur Lime Scones
-
These lime scones are something special. Made with fragrant Rangpur lime
zest and juice, they’re tender and rustic with golden craggy edges and a
zest-fl...
Ei kommentteja:
Lähetä kommentti