perjantai 12. helmikuuta 2010

Pastaa pestokastikkeella

noin 200 g pastaa
valmista pestokastiketta

Keitä pasta pakkauksen ohjeen mukaan. Valuta vesi pastasta ja sekoita pestokastike pastan sekaan. Pestokastiketta riittää alla olevan ohjeen mukaan kahteen isompaan annokseen tai neljään alkupala annokseen.

Pestokastike
1 dl pinjansiemeniä
2-3 valkosipulinkynttä
1 ruukku tuoretta basilikaa
1 dl oliiviöljyä
1 dl raastettua parmesanjuustoa
suolaa

Paahda pinjansiemenet pannulla. Kuori ja pilko valkosipulit. Sekoita monitoimikoneessa valkosipulit, pinjansiemenet ja basilika. Mausta seos ripauksella suolaa. Lisää parmesanraaste ja oliiviöljy ja jatka sekoittamista hetken aikaa. Pestokastike on todella valkosipulista, joten vähennä valkosipulin määrää tarvittaessa.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...