2-3 erilaista isolehtistä salaattia
krutonkeja
(parmesanlastuja)
Kastike
1-2 valkosipulinkynttä
4 anjovisfileetä
2 keltuaista
2 rkl dijon-sinappia
2 rkl valkoviinietikkaa
2 dl oliiviöljyä
noin 1 dl parmesanraastetta
suolaa
valkopippuria
Valmista ensin kastike. Sekoita keltuaiset, sinappi ja etikka. Purista joukkoon valkosipulit ja hiennonnetut anjovisfileet. Vatkaa seos tasaiseksi ja lisää öljy vähitellen. Sekoita kastikkeeseen parmesanraaste ja ripaus suolaa ja valkopippuria. Sekoita oman maun mukaan parmesanraastetta kastikkeeseen ja säästä loput salaatin päälle. Jos kastike on liian paksua voi sitä ohentaa tilkalla sitruuna- tai omenamehua (sitruunamehu tuo siihen kivan kirpeyden).
Pese ja revi salaatit kulhoon. Kaada päälle kastiketta (oman maun mukaan) ja krutonkeja ja sekoita ainekset kulhossa. Kumoa salaatti lautaselle ja ripottele päälle parmesanlastuja ja muutama krutonki. Salaatista saa ruokaisamman lisäämällä siihen paistettuja kanapaloja tai katkarapuja.
Savory Power Bars
-
These homemade power bars are based on the recipe I published years ago in
Super Natural Cooking. The main difference here is I made these savory with
to...
Ei kommentteja:
Lähetä kommentti