Jos pelkillä cocktail-paloilla voisi elää, viettäisin varmaan päivät pitkät kehitellen erilaisia pikku herkkuja :) Tuli taas tehtyä saaristolaisleipää muutama päivä sitten ja siitä tuli myös tämänkertaisten cocktail-palojen pohja. Niin ja rakkaat lukijat (teitä taitaa olla jo ainakin 4 kappaletta :) tehkää saaristolaisleipää itse!!!! Se on todella helppo tehdä ja on super hyvää :) Ohje saaristolaisleipään löytyy täältä. Näihin cocktail-paloihin tarvitset...
saaristolaisleipää
150 g graavilohta
200 g ruohosipuli tuorejuustoa
punasipuli
ruohosipulia
Leikkaa saaristolaisleivästä mieluisan kokoisia pienehköjä paloja. Leikkaa lohi pieniksi paloiksi ja sekoita se tuorejuuston kanssa. Levitä lohiseos leipien päälle. Pilko punasipuli ja ruohosipuli ja ripottele niitä cocktail-palojen päälle. Tällä täyte määrällä cocktail-paloja tuli noin 30 kpl.
Health Nut Vegan Chili
-
A special, triple-bean, vegan chili inspired by Jess Damuck’s new cookbook.
It’s bold, flavor-packed and uses a technique to achieve the best texture
of ...
Tehtiin näitä Yo-juhliin 2011 ja olivat menestys, nyt uudenvuodenbileisiin.
VastaaPoistaIhana kuulla, että maistui!!!!
VastaaPoista