
1 iso punasipuli
½ dl punaviinietikkaa
1 dl oliiviöljyä
½ rkl sokeria
½ tl suolaa
½ tl mustapippuria
5-7 perunaa
½-1 prk (50/35g) kapriksia
rucolaa tai muita salaatteja sekaisin
Kuori ja leikkaa sipulit pieniksi suikaleiksi. Kaada päälle etikka ja öljy. Mausta sokerilla, suolalla ja mustapippurilla. Anna maustua jääkaapissa yön yli muutaman kerran sekoittaen. Keitä perunat kuorineen kypsiksi. Jäähdytä perunat. Kuori ja paloittele perunat. Valuta kaprikset. Sekoita perunat ja kaprikset(itse sekoitin ensin puolet purkista, mutta päädyin lopuksi kaatamaan koko purkin salaattiin :) Nostele punasipulit perunoiden sekaan ja kaada osa marinointiliemestä päälle. Sekoita perunasalaatti ja maista tarvitseeko suolaa tai mustapippuria lisätä. Levitä rucola laakeaan tarjoiluastiaan ja kaada perunasalaatti päälle. Hhhhhmmmmm, hyvää oli...mitähän muuta kapriksista voisi tehdä?!??!!!! :)
Ei kommentteja:
Lähetä kommentti