maanantai 26. huhtikuuta 2010

Nachos Supreme

Tässä tulee todellinen meksikolaisen ruoan valloittaja. Tämä tulinen herkku on minusta aivan täydellistä ruokaa sunnuntain leffailtoihin :) Ohjeesta voi tehdä omia muunnelmia ja käyttää aineita oman maun mukaan enemmän tai vähemmän...

200 - 300 g maissilastuja
400 g jauhelihaa
1 ps Taco Spice Mix -maustetta tai vastaava maustepussi
½ - 1 punasipuli
½ - 1 rasia kirsikkatomaatteja
(½ prk) jalopenoja
(½ prk) salsaa
(½ prk) oliiveja
juustokastiketta (juustokastikejauhetta ja maitoa)

Määrät ovat noin määriä riippuen miten isoon uunivuokaan annoksen tekee. Itse huomasin ikäväkseni, että uunivuokani on rikki ja en edelleen ole saanut aikaiseksi ostaa uutta, joten tein annoksen irtopohjavuokaan (joka kuitenkin toimi ihan hyvin :)

Paista jauheliha pannulla ja mausta Taco Spice Mix -mausteella pussin ohjeen mukaan. Leikkaa sipuli ja tomaatit paloiksi. Annos on tarkoitus tehdä muutamaksi kerrokseksi niin, että joka kerroksessa on kaikkia muita aineita, paitsi juustokastiketta. Levitä uunivuoan pohjalle maissilastuja ja niiden päälle tomaattia, sipulia, jalopenoja, salsaa, oliiveja ja jauhelihaa. Levitä toinen kerros maissilastuja ja lisää niiden päälle loput täytteet (paitsi juustokastike). Voit vielä halutessa lisätä vähän maissilastuja pinnalle. Valmista viimeiseksi juustokastike pussin ohjeen mukaan (tai käytä valmista purkki juustokastiketta). Levitä juustokastike koko annoksen päälle. Lämmitä ruokaa 200 asteisessa uunissa noin 15 minuuttia.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...