Aloitin kevätsiivouksen ja kaappien tyhjentämisen noin viikko sitten ja nyt keittiön tyhjennys saa jatkoa. Tällä kertaa kohteeksi joutuivat pakasteessa olevat puolukat. En edes muistanut pidänkö vispipuurosta, mutta päädyin silti tekemään sitä ja hyväähän siitä tuli - tällä ohjeella vispipuurosta ei tule kovin makeata, joten lisää sokeria jos haluat makeampaa...
1 l vettä
1 ½ dl (tummia)mannasuurimoita
3 dl puolukkasosetta
1 dl sokeria
1 tl suolaa
Kiehauta vesi ja lisää mannasuurimot vähitellen koko ajan sekoittaen. Jatka sekoittamista ja lisää puolukkasose, sokeri ja ripaus suolaa. Hauduta noin 10 minuuttia välillä sekoittaen. Jäähdytä seos kylmäksi ja vatkaa kuohkeaksi. Tarjoile maidon kanssa.
Rangpur Lime Scones
-
These lime scones are something special. Made with fragrant Rangpur lime
zest and juice, they’re tender and rustic with golden craggy edges and a
zest-fl...
Ei kommentteja:
Lähetä kommentti