NoMU -mausteviikot jatkuvat. Viime viikonlopusta on kaappiin jäänyt kaikenlaista, joten pieni sekasoppa lienee ratkaisu. NoMU smoky peri-peri -mausteen on sanottu (purkissakin sanotaan näin :) toimivan hyvin paistettujen perunoiden kanssa. Lisäksi kaapista löytyy parmankinkkua, sipulia ja kananmunia, joten tämä alkaa kuulostaa pyttipannulta. Koska kyseessä ovat NoMU -mausteviikot, annamme seuraavalle reseptille nimeksi
NoMU -pannu.

keitettyjä perunoita
parmankinkkua
sipulia
NoMU smoky peri-peri -maustetta
suolaa
öljyä
persiljaa
kananmunan keltuainen
NoMU spanish -maustetta
Kuori ja paloittele perunat. Pilko sipuli ja parmankinkku. Sekoita perunat, sipuli ja parmankinkku kulhossa ja mausta NoMU smoky peri-perillä ja ripauksella suolaa. Paista öljyssä pannulla. Kumoa annos lautaselle ja paista kananmunan keltuainen pannulla. Ripottele persiljaa annoksen päälle, kumoa keltuainen päällimmäiseksi ja ripottele sen pinnalle NoMU spanish -maustetta.
NoMU -mausteiden kanssa on saanut todella pohdiskella mitä niistä kokkaisi. Monta versiota on testattu, mutta suurin osa niistä ei kestä päivänvaloa. Yksinkertaisilla, helpoilla resepteillä tuntuu tulevan paras tulos. NoMU -pannu oli oikeasti todella hyvää! Smoky peri-peri toimi paistettujen perunoiden, lihan ja sipulin kanssa mainiosti. Pannusta on helppo tehdä eri versioita ja parmankinkun tilalla voi käyttää mitä lihaa kaapista löytyy.
Kiitti tästä! Ihan sairaan herkullisen näkönen NoMu pannu :) TätäKIN täytyy kokeilla! T. Nea
VastaaPoistaIhanaa saada kommentteja tänne blogiin :) NoMU -pannu oli yksinkertaisuudessan todella onnistunut ja maistui hyvältä :)
VastaaPoista