NoMU -mausteviikot jatkuvat. Viime viikonlopusta on kaappiin jäänyt kaikenlaista, joten pieni sekasoppa lienee ratkaisu. NoMU smoky peri-peri -mausteen on sanottu (purkissakin sanotaan näin :) toimivan hyvin paistettujen perunoiden kanssa. Lisäksi kaapista löytyy parmankinkkua, sipulia ja kananmunia, joten tämä alkaa kuulostaa pyttipannulta. Koska kyseessä ovat NoMU -mausteviikot, annamme seuraavalle reseptille nimeksi NoMU -pannu.keitettyjä perunoita
parmankinkkua
sipulia
NoMU smoky peri-peri -maustetta
suolaa
öljyä
persiljaa
kananmunan keltuainen
NoMU spanish -maustetta
Kuori ja paloittele perunat. Pilko sipuli ja parmankinkku. Sekoita perunat, sipuli ja parmankinkku kulhossa ja mausta NoMU smoky peri-perillä ja ripauksella suolaa. Paista öljyssä pannulla. Kumoa annos lautaselle ja paista kananmunan keltuainen pannulla. Ripottele persiljaa annoksen päälle, kumoa keltuainen päällimmäiseksi ja ripottele sen pinnalle NoMU spanish -maustetta.
NoMU -mausteiden kanssa on saanut todella pohdiskella mitä niistä kokkaisi. Monta versiota on testattu, mutta suurin osa niistä ei kestä päivänvaloa. Yksinkertaisilla, helpoilla resepteillä tuntuu tulevan paras tulos. NoMU -pannu oli oikeasti todella hyvää! Smoky peri-peri toimi paistettujen perunoiden, lihan ja sipulin kanssa mainiosti. Pannusta on helppo tehdä eri versioita ja parmankinkun tilalla voi käyttää mitä lihaa kaapista löytyy.
Rangpur Lime Scones
-
These lime scones are something special. Made with fragrant Rangpur lime
zest and juice, they’re tender and rustic with golden craggy edges and a
zest-fl...
Kiitti tästä! Ihan sairaan herkullisen näkönen NoMu pannu :) TätäKIN täytyy kokeilla! T. Nea
VastaaPoistaIhanaa saada kommentteja tänne blogiin :) NoMU -pannu oli yksinkertaisuudessan todella onnistunut ja maistui hyvältä :)
VastaaPoista