keskiviikko 26. toukokuuta 2010

Kana sandwich

Tällä viikolla ei ole oikein ehtinyt kokkailla kotona ja kaappiin on ehtinyt kertyä vähän kaikennäköistä mitä on tullut popsittua viikon mittaan. Tänään kaikki kaapista löytyvä laitettiin yhteen kasaan ja vaikka itse sanonkin, tuli tästä aika hyvä iltapala :)

paahtoleipää
rucolaa
tomaatteja
avokadoa
persikkaa (säilöttyä)
kanaa
punasipulia
dijon-sinappia
(curry)majoneesia
ketsuppia

Leikkaa tomaatit, avokado, punasipuli, persikat ja paistettu kana ohuiksi siivuiksi. Paahda leivät ja leikkaa niistä reunat pois. Voitele yksi leivistä dijon-sinapilla, toinen majoneesilla (curry-majoneesilla jos sitä löytyy) ja kolmas ketsupilla. Levitä alimman leivän päälle rucolaa, tomaattia, avokadoa ja punasipulia. Paina toinen pohja tiukasti päälle. Levitä toisen pohjan päälle kanapalat ja persikat. Paina kolmas pohja tiukasti päälle. Leikkaa leipä kahtia painamalla sitä alaspäin, niin sen saa tasaisesti leikattua. Laita cocktail-tikut leipiin. Tässä todella nopeaa ja herkullista pikku purtavaa, toivottavasti maistuu :)

4 kommenttia:

  1. Aww! Noi flamingot xD T. Nea

    VastaaPoista
  2. Ooo! Nythän mä vasta tajusin, että niillä on pyörivät silmät ja kaikki! :D Ihania! Miksi ne sun vaahtokarkkimuffinsit ei ole täällä? Ne oli tosi hyviä! T. Nea

    VastaaPoista
  3. Näitä pitää kokeilla, vaihtelua tavalliseen leipään. Pakko kans kehua noita flamingoja - ihania !!

    VastaaPoista

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...