Lähiaikoina on tullut tehtyä paljon erilaisia salaatteja ja olen jotenkin ollut aika innoissani niistä, koska ne on kaikki olleet todella yksinkertaisia, kevyitä ja silti super hyviä. Ainakin arkena yksinkertainen ja nopea ruoka toimii parhaiten ja jos siitä vielä saa super hyvää niin sehän on aika hienoa :)
Halloumijuusto on yksi grillikauden suosikeistani, mutta se toimii hyvin myös pannulla paistettuna salaatin joukossa. Tästä halloumisalaatista riittää kahdelle.
1 pkt halloumijuustoa
isoja salaatin lehtiä
kirsikkatomaatteja
kurkkua
persikkaa (säilykkeenä)
viinirypäleitä
(oliiviöljyä ja paksua balsamicoa)
Tee annokset suoraan lautasille. Pese ja revi salaatti lautasille. Kuori kurkku ja poista vetinen keskusta. Leikkaa kurkku ja tomaatit annoksiin. Leikkaa persikan puolikkaat ja ripottele ne ja viinirypäleet salaatin päälle. Paista halloumijuustoa kuumalla pannulla öljyssä muutama minuutti per puoli. Asettele juustot salaattien päälle. Itse lorautin salaatin päälle vielä paksua balsamicoa ja tilkan oliiviöljyä, jotka tosin lisäsin vasta valokuvan jälkeen.
Rangpur Lime Scones
-
These lime scones are something special. Made with fragrant Rangpur lime
zest and juice, they’re tender and rustic with golden craggy edges and a
zest-fl...
Noi viinirypäleet sopii varmaan ihanasti suolaisen halloumin kanssa - ja niin kaunis salaatti.
VastaaPoistaSaiskos esittää reseptitoiveita? Näin kesää kohti ois ihana saada idiksiä kesäjuomista. Alholillisia ja jopa alkoholittomiakin. t. heli
Reseptitoiveita saa kyllä esittää ja yritän parhaani mukaan toteuttaa niitä. Pitää alkaa miettiä noita kesäjuomia :)
VastaaPoistaPaistelin sitten halloumit :) Hyvin onnistui ja oli vähän liiankin hyvää! T. Nea
VastaaPoista