Rangpur Lime Scones
-
These lime scones are something special. Made with fragrant Rangpur lime
zest and juice, they’re tender and rustic with golden craggy edges and a
zest-fl...
maanantai 22. marraskuuta 2010
Kebabkastike
Kirjoitin tähän ensin otsikoksi kebab riisillä ja se alkoi naurattaa niin paljon, että muutin nimeksi kebabkastike. Kebab riisillä kuulosti liikaa lähipizzerian listaruoalta. Elikkäs kokeilin tehdä kebabkastiketta kotona ja täytyy sanoa, että onnistui todella hyvin - sopivaa sunnuntai fast foodia :)
Kebabkastike
400 g Kebablihaa (esim. Lidl:n pakastealtaasta)
tilkka oliiviöljyä
390 g chili-tomaattimurskaa (Pirkka)
2 tl tomaattipyrettä
2 valkosipulinkynttä
1 tl dijon-sinappia
2 tl worcestershire-kastiketta
suolaa
mustapippuria
sokeria
Paista kebablihaa öljyssä pannulla noin 5 minuuttia tai kunnes liha saa vähän väriä. Sekoita tomaattimurska, tomaattipyre, dijon-sinappi ja worcertershire-kastike. Purista sekaan valkosipulit. Mausta suolalla, mustapippurilla ja ripauksella sokeria. Sekoita kastike tasaiseksi ja kaada pannulle kebablihan päälle. Anna kastikkeen hautua pannulla matalalla lämmöllä noin 15 minuuttia.
Jugurttikastike
2 dl maustamatonta jugurttia
1 sitruuna
1 valkosipulinkynsi
suolaa
sokeria
Purista sitruunan mehu ja valkosipulinkynsi jugurtin sekaan. Mausta ripauksella suolaa ja sokeria. Sekoita tasaiseksi.
Tarjoile kebabkastike ranskalaisten, riisin tai salaatin kanssa. Lisää päälle jugurttikastiketta ja reilusti jalopenoja. Jalopenot voi lisätä myös suoraan kebabkastikkeeseen.
Kirjoittanut
Anne
Tunnisteet:
Fast food
Tilaa:
Lähetä kommentteja (Atom)
Ei kommentteja:
Lähetä kommentti