
1 purkkia kikherneitä (400g, josta kikherneitä n.265g)
n. 0,4 dl vettä
n. 0,2 dl sitruunanmehua
1 pieni sipuli
1/2 tl juustokuminaa
1/2 tl chilijauhetta
2 valkosipulinkynttä
1 tl suolaa
pieni nippu tuoretta persiljaa
2-3dl korppujauhoja
1 kananmuna
Jugurttikastike
Turkkilaista jugurttia
mustapippuria
suolaa
valkosipulia
persiljaa
Sekoita mausteet jugurtin sekaan ja laita jääkaappiin vetäytymään. Kastike sopii hyvin myös monen muun ruoan kanssa, kuten kasvispihvien tai dippailuun pelkkien kasviksien kanssa. Tällä kertaa tein aika isoja falafeleita, vaikka hieman pienemmät on minusta parempia.
voi ihanaa, falafeleita! mä tykkään noista omatekoisista ihan hirveesti, en siis niistä kebab-mestojen uppopaistetuista.. ja sit ne on ihania jos ne on jopa vähän raakoja sieltä sisältä... :) hyvältä näyttää noi sunkin versiot! T. L
VastaaPoistaps ne on superhyviä myös sweet chili -kastikkeen kanssa.. :)
VastaaPoistaNoista tuli aika isoja tällä kertaa, joten ensi kerralla teen pienempiä ja sweet chili-kastikkeen kera :)
VastaaPoista