Paistetut muikut kuittaa pitkästä aikaa pyhien, lomien (olemattomien) ja työkiireiden lomasta. Olikin jo vähän ikävä tätä bloggausharrastusta ja etenkin itse kokkaamista. Uusi vuosi alkaa mehukkaalla viski-browniella :)
200 g taloussuklaata
150 g voita
5 cl viskiä
4 kananmunaa
2 ½ dl sokeria
½ dl tummaa kaakaojauhetta
1½ - 2 dl vehnäjauhoja
100 g pähkinöitä
ripaus suolaa
ripaus leivinjauhetta
Sulata suklaa ja voi kattilassa miedolla lämmöllä. Lisää viski ja sekoita tasaiseksi. Anna seoksen jäähtyä hetki. Vatkaa kananmunat kuohkeaksi vaahdoksi. Lisää suklaaseos ja sekoita tasaiseksi. Sekoita sokeri, kaakaojauhe, vehnäjauhot, suola ja leivinjauhe keskenään. Lisää muuhun taikinaan. Lisää lopuksi rouhitut pähkinät. Voitele uunivuoka tai kaada seos leivinpaperilla päällystettyyn uunivuokaan. Itse käytin sellaisia joululaatikkovuokia (n.22x15 cm), joita tällä reseptillä tuli kaksi. Paista 180-asteisessa uunissa noin 30 minuuttia. Viskin maku voimistuu mitä kauemmin brownien antaa maustua (esim. 2 päivää on aika hyvä aika).
Deviled Egg Toast
-
For the egg salad sandwich fans out there, these open-faced deviled egg
toasts merge everything people love about egg salad and deviled eggs into
sandwic...
Jes! Hyvä resepti :-) Odottelinkin jo uusia ohjeita!! t. Heli
VastaaPoista