Tässä loisto alkupala kolmelle....
n.150 g etanoita
2 salottisipulia
1 dl kuivaa valkoviiniä
n.150 g Roquefort-juustoa
n.150 g voita
iso nippu persiljaa
mustapippuria
Sekoita pehmeä voi (jätä voista vähän paistamiseen), Roquefort ja silputtu persilja tehosekoittimessa tasaiseksi tahnaksi. Tämän voi sekoittaa käsinkin, jos voi on tarpeeksi pehmeää. Mausta seos mustapippurilla. Silppua sipulit ja kuullota niitä hetki voissa pannulla. Lisää valkoviini ja etanat ja anna etanoiden hautua hetki. Nostele etanat etanapannuihin (tai muihin uunipannuihin, kuten yllä kuvassa) ja kaada päälle pikkuisen pannulla olevaa nestettä ja sipulia. Nosta etanoiden päälle reilusti Roquefort-voita ja paista 250-asteisessa uunissa noin 10 minuuttia tai kunnes pinta on saanut hieman väriä. Tarjoile patongin kanssa.
Deviled Egg Toast
-
For the egg salad sandwich fans out there, these open-faced deviled egg
toasts merge everything people love about egg salad and deviled eggs into
sandwic...
Ei ole etanoiden voittanutta! Tämäkin on niin NAM!
VastaaPoista