tiistai 25. tammikuuta 2011

Siitake-pinaattipasta

Tässäpä loisto kasvispasta. Upposi ainakin ystäville hyvin, kun viikonloppuna tein :) Muutaman kerran on tullut tehtyä tuorepastaa itse. Nyt ostin kiireessä kaupan valmiin tuorepastan, vaikka itse tehty olisi kyllä maistunut paremmin. Tähän olisi esimerkiksi voinut käyttää itse tehtyä pinaattituorepastaa tai tehdä itse tavallista tuorepastaa. Tällä reseptillä ruokkii kaksi ihmistä (tosin ei mitään suursyöjiä).

250 g tuorepastaa
1 sipuli
100 g siitakesieniä
150 g pinaattia
50 g cashewpähkinöitä
voita
saksanpähkinäöljyä (tässä voi käytää oliiviöljyäkin, mutta saksanpähkinäöljy sopii todella hyvin)
n. 75 g parmesanraastetta
suolaa
mustapippuria
valkopippuria

Keitä pasta pakkauksen ohjeen mukaan. Kuullota silputtu sipuli ja siitakesienet voissa pannulla. Lisää pinaatinlehdet ja reilu loraus saksanpähkinäöljyä. Paista seosta hetki. Lisää cashewpähkinät ja mausta seos mustapippurilla, valkopipurilla ja suolalla. Valuta pastasta vesi pois. Sekoita pasta, siitake-pinaattiseos ja parmesanraaste isossa kulhossa. Lisää saksanpähkinäöljyä tarvittaessa. Tarjoile heti!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...