Tässä loisto alkupala kolmelle....
n.150 g etanoita
2 salottisipulia
1 dl kuivaa valkoviiniä
n.150 g Roquefort-juustoa
n.150 g voita
iso nippu persiljaa
mustapippuria
Sekoita pehmeä voi (jätä voista vähän paistamiseen), Roquefort ja silputtu persilja tehosekoittimessa tasaiseksi tahnaksi. Tämän voi sekoittaa käsinkin, jos voi on tarpeeksi pehmeää. Mausta seos mustapippurilla. Silppua sipulit ja kuullota niitä hetki voissa pannulla. Lisää valkoviini ja etanat ja anna etanoiden hautua hetki. Nostele etanat etanapannuihin (tai muihin uunipannuihin, kuten yllä kuvassa) ja kaada päälle pikkuisen pannulla olevaa nestettä ja sipulia. Nosta etanoiden päälle reilusti Roquefort-voita ja paista 250-asteisessa uunissa noin 10 minuuttia tai kunnes pinta on saanut hieman väriä. Tarjoile patongin kanssa.
Tempeh Curry
-
A vibrant tempeh curry recipe loosely inspired by a recipe from Lora
Zarubin's cookbook, I am Almost Always Hungry.
Continue reading Tempeh Curry on 101 ...
Ei ole etanoiden voittanutta! Tämäkin on niin NAM!
VastaaPoista