sunnuntai 26. syyskuuta 2010

Piparjuurimousse-lohi cocktailpalat

Syötyäni piparjuurituorejuusto-lohi yhdistelmää jokin aika sitten ystävän luona, olen halunnut kokeilla näitä alkupaloihin. Kun löysin kaupasta Linkosuon RuisSipsit, tuli näistä aineksista mielestäni oiva yhdistelmä. Piparjuurituorejuusto ja lohi ovat varmasti ainakin kaikkien Sushista pitävien makuun ja RuisSipisit taas olivat minusta juuri sopivan rapeita, mutta eivät kuitenkaan liian kovia tähän tarkoitukseen.

125 g piparjuurella maustettua tuorejuustoa
1 ½ dl kuohukermaa
1 ½ rkl etikkaa
ripaus suolaa
ripaus sokeria
noin 200 g graavilohta
RuisSipsejä (Linkosuo)
tilliä

Sekoita tuorejuusto ja etikka niin, että tuorejuusto hieman pehmenee. Vatkaa kuohukerma vaahdoksi ja sekoita tuorejuuston kanssa. Mausta ripauksella suolaa ja sokeria. Levitä graavilohipalat RuisSipsien päälle, pursota piparjuurimoussea päälle ja koristele tillillä.

4 kommenttia:

  1. Aivan ihanan kuuloista! Kiitos inspiraatiosta! :)

    VastaaPoista
  2. piparjuurituorejuuston ja lohen yhdistelmä on takuu varma :)

    VastaaPoista
  3. Hei muistatko yhtään kuinka monta kappaletta tällä ohjeella tuli? :)

    VastaaPoista
  4. Moi, jos nyt en ihan väärin muista niin sanoisin, että tulee n.30-40kpl.

    VastaaPoista

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...