
125 g piparjuurella maustettua tuorejuustoa
1 ½ dl kuohukermaa
1 ½ rkl etikkaa
ripaus suolaa
ripaus sokeria
noin 200 g graavilohta
RuisSipsejä (Linkosuo)
tilliä
Sekoita tuorejuusto ja etikka niin, että tuorejuusto hieman pehmenee. Vatkaa kuohukerma vaahdoksi ja sekoita tuorejuuston kanssa. Mausta ripauksella suolaa ja sokeria. Levitä graavilohipalat RuisSipsien päälle, pursota piparjuurimoussea päälle ja koristele tillillä.
Aivan ihanan kuuloista! Kiitos inspiraatiosta! :)
VastaaPoistapiparjuurituorejuuston ja lohen yhdistelmä on takuu varma :)
VastaaPoistaHei muistatko yhtään kuinka monta kappaletta tällä ohjeella tuli? :)
VastaaPoistaMoi, jos nyt en ihan väärin muista niin sanoisin, että tulee n.30-40kpl.
VastaaPoista