Pikkujouluissa herkuteltiin lohi-rieskarullilla. Aikaisemmin tein vastaavia rieskarullia porolla. Molemmat aika nopeita tehdä ja loistavia tarjottavia juhliin.
Lohi-rieskarullat
300 g kylmäsavulohta
5-6 rieskalevyä
salaattia
180 g pippurituorejuustoa
1 dl maustamatonta jogurttia
1/4 dl majoneesia
3 tl piparjuuritahnaa
tilliä
suolaa
mustapippuria
Sekoita tuorejuusto, jogurtti ja majoneesi keskenään. Mausta piparjuuritahnalla, tuoreella tillillä, suolalla ja mustapippurilla. Levitä seosta rieskalevyille. Asettele päälle ohut kerros salaatinlehtiä ja lohta. Rullaa rieska ja leikkaa paloiksi. Tosi helppoa ja nopeeta tarjoiltavaa.
Lohi-rieskarullat
300 g kylmäsavulohta
5-6 rieskalevyä
salaattia
180 g pippurituorejuustoa
1 dl maustamatonta jogurttia
1/4 dl majoneesia
3 tl piparjuuritahnaa
tilliä
suolaa
mustapippuria
Sekoita tuorejuusto, jogurtti ja majoneesi keskenään. Mausta piparjuuritahnalla, tuoreella tillillä, suolalla ja mustapippurilla. Levitä seosta rieskalevyille. Asettele päälle ohut kerros salaatinlehtiä ja lohta. Rullaa rieska ja leikkaa paloiksi. Tosi helppoa ja nopeeta tarjoiltavaa.
Ei kommentteja:
Lähetä kommentti