Deviled Egg Toast
-
For the egg salad sandwich fans out there, these open-faced deviled egg
toasts merge everything people love about egg salad and deviled eggs into
sandwic...
Kania ja aprikoosia
-
Jatketaan siitä mihin jäin. Eli kanista ja padasta.
Isänpäivänä kanin koivet muhivat padassa aprikoosien ja kuivatun limen
kanssa sillä aikaa, kun kävi...
Grillattu panzanella
-
Klassikkosalaatin maku saa uutta syvyyttä grillin kautta. Voisin kesällä
elää (ja yleensä elänkin) lähinnä erilaislla salaateilla. Mökin kasvimaalta
saa no...
Ruokaa metsästä
-
Luin muutama kuukausi sitten jutun suomalaisesta kokista, joka ylisti
metsäyrttejä ja niiden käyttöä tavallisessa kokkauksessa. Juttu taisi olla Glorian
Ru...
Värikäs uunimunakas
-
Olen viime aikoina pyrkinyt lisäämään lautaselleni mahdollisimman
monenlaisia värejä.
Uunimukanas on tässä suhteessa yllättänyt positiivisesti – sellais...
Joulumenu 2020
-
Olemme pruukannet (= meillä on ollut tapana) heti joulun jälkeen joka vuosi
laittaa blogiin joulumenumme. Tänä vuonna se heti oli tänään, reipas 11
kuuka...
Yotamin nopeutetut munakoisot
-
[image: munakoisoa karitsatäytteellä]
Vaikka mussa asuu edelleen semmonen projekteihin innostuja ja
fiiliskokkaaja enkä varmaan koskaan siitä eron pääse,...
slushy paper plane
-
A few years ago, Alex and I started batching cocktails and keeping them in
the freezer. Batching may sound fancy and professional but at most we were
par...
Syysretkillä
-
*kuumaa mehua*
Retkiä tulee tehtyä pari kertaa viikossa ja koluttua silakkamarkkinat ja
kissanristiäiset. En jaksa kepittää vaan hiekkalaatikon vieressä...
Mukavaa matkaa!!! :) -H
VastaaPoista