Toissa päivästä jäi itse tehtyä tuorepastaa yli ja ajattelin, että punainen pesto voisi toimia sen kanssa. Päädyin punaiseen pestoon, koska kaapissa oli aurinkokuivattuja tomaatteja ja lehtipersiljaa ja nämä kuulosti sopivalta yhtälöltä. Tähän annokseen tarvitset vain pastaa ja punaista pestokastiketta, jonka ohje tuleepi tässä...
80 g aurinkokuivattuja tomaatteja
½ dl pinjansiemeniä
n. ½ dl raastettua parmesanjuustoa
1 dl oliiviöljyä
nippu lehtipersiljaa
1 valkosipulinkynsi
Sekoita kaikki aineet tehosekoittimella sekaisin. Pesto saa olla hieman karheata. Keitä pasta (mikä vaan pasta mitä kaapista löytyy sopii hyvin), valuta pasta ja lisää pestokastike. Koristele annos lehtipersiljalla ja parmesanraasteella. Tämä on todella nopeata iltapalaa ja itsellä tätä jäi yli just sopivasti töihin evääksi :)
Homemade Blackberry Syrup
-
This chile-infused blackberry syrup is slow-burning, sweet and spicy, and
homemade. Inspired by a recipe in the September 2007 issue of Gourmet
Magazine,...
Ei kommentteja:
Lähetä kommentti