Aloitin kevätsiivouksen ja kaappien tyhjentämisen noin viikko sitten ja nyt keittiön tyhjennys saa jatkoa. Tällä kertaa kohteeksi joutuivat pakasteessa olevat puolukat. En edes muistanut pidänkö vispipuurosta, mutta päädyin silti tekemään sitä ja hyväähän siitä tuli - tällä ohjeella vispipuurosta ei tule kovin makeata, joten lisää sokeria jos haluat makeampaa...
1 l vettä
1 ½ dl (tummia)mannasuurimoita
3 dl puolukkasosetta
1 dl sokeria
1 tl suolaa
Kiehauta vesi ja lisää mannasuurimot vähitellen koko ajan sekoittaen. Jatka sekoittamista ja lisää puolukkasose, sokeri ja ripaus suolaa. Hauduta noin 10 minuuttia välillä sekoittaen. Jäähdytä seos kylmäksi ja vatkaa kuohkeaksi. Tarjoile maidon kanssa.
Homemade Blackberry Syrup
-
This chile-infused blackberry syrup is slow-burning, sweet and spicy, and
homemade. Inspired by a recipe in the September 2007 issue of Gourmet
Magazine,...
Ei kommentteja:
Lähetä kommentti