Jos pelkillä cocktail-paloilla voisi elää, viettäisin varmaan päivät pitkät kehitellen erilaisia pikku herkkuja :) Tuli taas tehtyä saaristolaisleipää muutama päivä sitten ja siitä tuli myös tämänkertaisten cocktail-palojen pohja. Niin ja rakkaat lukijat (teitä taitaa olla jo ainakin 4 kappaletta :) tehkää saaristolaisleipää itse!!!! Se on todella helppo tehdä ja on super hyvää :) Ohje saaristolaisleipään löytyy täältä. Näihin cocktail-paloihin tarvitset...
saaristolaisleipää
150 g graavilohta
200 g ruohosipuli tuorejuustoa
punasipuli
ruohosipulia
Leikkaa saaristolaisleivästä mieluisan kokoisia pienehköjä paloja. Leikkaa lohi pieniksi paloiksi ja sekoita se tuorejuuston kanssa. Levitä lohiseos leipien päälle. Pilko punasipuli ja ruohosipuli ja ripottele niitä cocktail-palojen päälle. Tällä täyte määrällä cocktail-paloja tuli noin 30 kpl.
Homemade Blackberry Syrup
-
This chile-infused blackberry syrup is slow-burning, sweet and spicy, and
homemade. Inspired by a recipe in the September 2007 issue of Gourmet
Magazine,...
Tehtiin näitä Yo-juhliin 2011 ja olivat menestys, nyt uudenvuodenbileisiin.
VastaaPoistaIhana kuulla, että maistui!!!!
VastaaPoista