Jos pelkillä cocktail-paloilla voisi elää, viettäisin varmaan päivät pitkät kehitellen erilaisia pikku herkkuja :) Tuli taas tehtyä saaristolaisleipää muutama päivä sitten ja siitä tuli myös tämänkertaisten cocktail-palojen pohja. Niin ja rakkaat lukijat (teitä taitaa olla jo ainakin 4 kappaletta :) tehkää saaristolaisleipää itse!!!! Se on todella helppo tehdä ja on super hyvää :) Ohje saaristolaisleipään löytyy täältä. Näihin cocktail-paloihin tarvitset...
saaristolaisleipää
150 g graavilohta
200 g ruohosipuli tuorejuustoa
punasipuli
ruohosipulia
Leikkaa saaristolaisleivästä mieluisan kokoisia pienehköjä paloja. Leikkaa lohi pieniksi paloiksi ja sekoita se tuorejuuston kanssa. Levitä lohiseos leipien päälle. Pilko punasipuli ja ruohosipuli ja ripottele niitä cocktail-palojen päälle. Tällä täyte määrällä cocktail-paloja tuli noin 30 kpl.
Baked Ziti
-
This baked ziti uses ricotta, mozzarella, and creme fraîche to make a
bubbly, rich pasta with a hearty, spinach-flecked red sauce loaded with
flavor. The...
Tehtiin näitä Yo-juhliin 2011 ja olivat menestys, nyt uudenvuodenbileisiin.
VastaaPoistaIhana kuulla, että maistui!!!!
VastaaPoista