Samaa pastaa on aika usein tullut tehtyä siitakesienillä. Nyt pääroolissa kanttarellit ja maku sen mukainen. Vaikka en itse tällä(kään) kerralla tehnyt pastaa itse, suosittelen sen tekemistä.
250 g tuorepastaa
½ l kanttarelleja
80-100 g tuoretta pinaattia
2 salottisipulia
kourallinen cashewpähkinöitä
parmesania
suolaa
valkopippuria
oliiviöljyä
voita
Kuullota sipulit voissa pannulla. Lisää öljyä ja putsatut kanttarellit. Revi pinaatin lehtiä hieman pienemmiksi ja lisää ne pannulle. Hauduta täytteitä pannulla hetken aikaa kypsiksi. Lisää oman maun mukaan hieman voita ja mausta suolalla ja valkopippurilla. Lisää lopuksi pähkinät. Keitä pasta. Sekoita pasta ja täytteet keskenään. Lisää öljyä ja parmesania.
Ei kommentteja:
Lähetä kommentti