lauantai 13. elokuuta 2011

Vodkapasta goes Finland

Ihan vielä ei haluaisi siirtyä syksyisiin ruokiin, mutta tässä kuitenkin aika kiva syksyinen illanpiristys :)

Poro-vodkapasta
250 g tuorepastaa
100 g poronkylmäsavupaistia
150-200 g kanttarelleja
2 salottisipulia
2 valkosipulinkynttä
1 sipuli
1,5 dl kuohukermaa
2 dl ruokakermaa
1½ rkl tomaattipyrettä
3/4 dl Finlandia vodkaa
oliiviöljyä
voita
parmesanjuustoa
suolaa
mustapippuria
valkopippuria
sokeria

Kuullota salottisipulit ja valkosipulit oliiviöljyssä isossa kattilassa. Lisää tomaattipyre ja sekoita se sipulien joukkoon. Lisää kermat ja vodka kattilaan. Anna kastikkeen kiehua hiljalleen noin 15 minuuttia. Paista kanttarellit ja sipuli voissa pannulla. Mausta suolalla ja valkopippurilla. Lisää paistamisen loppuvaiheessa siivutetut porot. Mausta pastakastike suolalla, mustapippurilla ja ripauksella sokeria. Sekoita kanttarelli-poroseos kastikkeeseen. Anna kastikkeen hautua vielä hetki matalalla lämmöllä sillä aikaa, kun keität tuorepastan. Valuta pasta ja sekoita se kastikkeen joukkoon. Raasta sekaan parmesanjuustoa ja sekoita pasta. Tarjoile heti. Tällä reseptillä pastaa riittää 2-3 hengelle.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...