Viime lauantaina kokattiin kaverin kanssa ja saatiin aikaiseksi aivan loistava salaatti :) Kiitos vielä kokkailusta! Tässä ainekset mitä meidän versioon vuohenjuusto-saksanpähkinäsalaatista tuli...
vuohenjuustoa
saksanpähkinöitä
saksanpähkinäöljyä
hunajaa
avokadoa
päärynää
kurkkua
isoja, rapeita salaatinlehtiä
herneenversoja
Annokset kannattaa tehdä suoraan lautasille. Pese ja revi isot salaatinlehdet lautasille. Pilko avokado ja päärynät salaatin päälle. Kuori kurkku ja poista vetinen keskusta. Pilko kurkku salaatin sekaan. Lisää halutessa muutamia herneenversoja salaattiin. Paahda saksanpähkinöitä kuivalla pannulla hetki. Ripottele saksanpähkinät salaatin päälle. Kaada hieman saksanpähkinäöljyä salaatin päälle. Leikkaa vuohenjuustosta palat jokaiseen annokseen. Kierittele vuohenjuustopalat hunajassa. Paista vuohenjuustopalat pannulla saksanpähkinäöljyssä nopeasti molemmilta puolilta. Vuohenjuuston paistaminen oli hieman hankalaa, kun juusto alkaa helposti sulaa keskustasta, mutta nopeilla liikkeillä se onnistui :) Asettele vuohenjuustot salaattien päälle ja koristele saksanpähkinällä ja herneenversoilla.
Homemade Blackberry Syrup
-
This chile-infused blackberry syrup is slow-burning, sweet and spicy, and
homemade. Inspired by a recipe in the September 2007 issue of Gourmet
Magazine,...
Ainakin kuvassa vuohenjuusto näyttää kyllä erittäin onnistuneelta ja herkulliselta!
VastaaPoista