sunnuntai 15. toukokuuta 2011

Poro-piparjuurirullat

Euroviisustudio on jälleen takana ja nyt pitäisi vähän muistella mitä kaikkea tuli kokattua ja mitkä oli illan parasta antia. Tässä ensimmäisenä erittäin toimiva ja helppotekoinen cocktail-pala, josta on helppo kehitellä useita eri versioita. Tällä kertaa rieskan täytteeksi valittiin poro ja piparjuuri, mutta rullat voi yhtä hyvin tehdä esim. lohesta tai kasvisversioina erilaisista salaateista ja maustetuista juustoista.

150 g poron kylmäsavupaistia
125 g piparjuurituorejuustoa
1-1 ½ dl turkkilaista jogurttia
3-4 tl piparjuuritahnaa
4 rieskalevyä
salaattia

Sekoita ensin piparjuurituorejuusto, jogurtti ja piparjuuritahna tasaiseksi seokseksi. Voitele rieskat piparjuuriseoksella. Levitä päälle salaatinlehtiä ja päälimmäiseksi ohuet porosiivut. Rullaa rieska ja leikkaa paloiksi. That's it - nopeaa ja helppoa :)

Kiitos vielä euroviisustudioon osallistujille!!!! Ensi vuonna uudestaan!!!

2 kommenttia:

  1. Kiitokset emännälle!! :) Rekvisiitta oli kyllä ihan loistava ruuista puhumattakaan!'

    -Heka

    VastaaPoista
  2. ihan mahtavat tarjoilut ja juhlat! kiitos! ja tosiaan täytyy laittaa heti testaukseen uusi saaristolaisleipäohje!
    L

    VastaaPoista

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...