Talvella lämpimät keitot maistuu aina ihanilta. Tässä kananuudelikeitto, jonka tulisuutta voi helposti itse säädellä lisäämällä currytahnaa ja jalopenoja. Sekoita vesi, kookomaito, punainen currytahna, soijakastike, kanapalat, porkkanat, sipulit ja jalopenot. Keittele seosta hetken aikaa, jotta kasvikset hieman pehmenevät. Lisää lopuksi nuudelit ja keitä vielä pari minuuttia. Tarjoa keitto heti tai jos haluat tehdä keiton kaappiin valmiiksi, lisää nuudelit vasta, kun tarjoilet keiton. Tästä keitosta riittää kahdelle.
2 dl kookosmaitoa
3 dl vettä
2-4 tl punaista currytahnaa (oman maun mukaan)
1 kanaliemikuutio
1 rkl soijakastiketta
kourallinen kanapaloja
pieni sipuli
pieni porkkana
jalopenoja (oman maun mukaan)
100g nuudeleita (yksi pussi)
Helppoa ja maukasta :)
Homemade Blackberry Syrup
-
This chile-infused blackberry syrup is slow-burning, sweet and spicy, and
homemade. Inspired by a recipe in the September 2007 issue of Gourmet
Magazine,...
Ei kommentteja:
Lähetä kommentti