Tällä viikolla ei ole vielä ehtinyt bloggailla, kun on tullut harjoiteltua leipien tekoa ja valitettavasti hieman huonolla menestyksellä. Kyllä se on vaan todettava, että onnistuneen leivän tekeminen ei ole helppoa ja niimpä harjoitukset jatkuvat edelleen. Tässä välissä voisin blogata lauantaina picnikille tehdyn pastasalaatin.
300 g pastaa
200 g maustamatonta tuorejuustoa
2 ½ dl Flora vispiä
1 rkl valkoviinietikkaa
2 tl sokeria
½ tl suolaa
1 tl mustapippuria
nippu ruohosipulia
2 prk tonnikalaa
2 suolakurkkua
pieni prk kapriksia
2 omenaa
2-3 keitettyä kananmunaa
Keitä pasta pussin ohjeen mukaan ja anna sen jäähtyä. Vatkaa Flora vispi ja tuorejuusto kulhossa kevyeksi vaahdoksi. Mausta vaahto etikalla, suolalla, sokerilla ja mustapippurilla. Sekoita pasta ja vaahto isossa kulhossa. Lisää salaattiin silputtu ruohosipuli, pilkotut suolakurkut, omenat ja kananmunat. Lisää vielä tonnikalat ja kaprikset ja sekoita salaatti. Anna salaatin maustua jääkaapissa muutama tunti tai yön yli. Salaatti sopi oikein hyvin kesäiselle picnikille :)
Homemade Blackberry Syrup
-
This chile-infused blackberry syrup is slow-burning, sweet and spicy, and
homemade. Inspired by a recipe in the September 2007 issue of Gourmet
Magazine,...
Ei kommentteja:
Lähetä kommentti